SUNDAY, FEBRUARY 17, 2019
Font Size

Animations Presentations Info-Graphics Webdesign

Need Our Work For Your Project?

Sunday, 26 August, 2012 06:03

Paradigm Shift – O Schimbare A Modelului de Afaceri Online

Paradigm Shift – O Schimbare A Modelului de Afaceri Online

Acest proiect mi-a captat atentia in ultima vreme pentru ca intradevar arata foarte promitator si propune o revolutie in domeniul afacerilor online.

La finalul acestui articol puteti urmari o inregistrare care va permite sa obtineti o imagine de ansamblu a ceea ce va fi.

Paradigm shift – sloganul GlobalOne

Paradigm shift este sloganul companiei GlobalOne, cea care va lansa acest program revolutionar in curand.

Ceea ce isi propune GlobalOne este sa schimbe in bine modul in care se desfasoara afacerile online. Daca ati studiat acest domeniu pana acum, atunci stiti ca majoritatea afacerilor online functioneaza pe principiul sistemelor de afilire sau network marketing.

Dezavantajele actuale ale afacerilor online sunt in special resimtite de oamenii de rand, care din dorinta de a castiga un venit suplimentar se decid sa se alature unei astfel de afaceri.

O afacere online de obicei presupune inregistrarea ca afiliat (gratuit sau pachet platit) si promovarea paginii proprii in scopul vanzarii produselor de pe site. Afiliatul primeste un anumit procentaj din vanzarile proprii sau din vanzarile echipei, daca se desfasoara in sistem network marketing.

Foarte multe afaceri online prezinta activitatea ca fiind foarte simpla si foarte productiva dar in realitate, pentru omul de rand fara experienta in domeniul online, nu este chiar asa.

Pentru a realiza o vanzare a produsului respectiv si a primii primul comision, afiliatul trebuie sa realizeze trafic masiv catre pagina sa. In functie de produs, poate fi nevoie de cateva sute sau chiar de cateva mii de vizitatori care sa acceseze pagina respectiva pentru a se face o singura vanzare.

Pentru omul de rand care acum si-a inceput propria afacere online, acest lucru nu este chiar usor de realizat si multi se vor da batuti dupa prima sau a doua luna daca vad ca nu au primit niciun comision.

Aceasta este principala cauza de esec in afacerile online, fie ca sunt in sistem de afiliere sau situri proprii.

GlobalOne vine cu o idee diferita prin programul Paradigm Shift, disponibil ca pre-lansare pe pagina UltimatePowerProfits.com.

Cei de la GlobalOne stiu ca lispa rezultatelor in prima luna de activitate este principalul motiv de abandon iar ei isi propun sa schimbe acest lucru in programul lor.

Programul GlobalOne va functiona astfel:

  • Compania va avea mai multe afaceri care vor genera profit online
  • 50% din acest profit se vor redistribuii catre membrii activi
  • Plata comisioanelor se va face la fiecare 3 zile
  • Fiecare membru inregistrat, care plateste abonamentul de baza de 10$ va fi platit din profitul firmei de 6 ori pe luna chiar daca nu vinde produse prin pagina sa si nici nu aduce alti membrii. Acest lucru va reduce rata de abandon de catre membrii fara experienta si le va da posibilitatea de a castiga cu cunostiinte minime de internet.
  • Pentru cei care fac mai mult fata de cele mentionate mai sus, exista bonusuri multiple suplimentare, deoarece compania stie sa recompenseze performanta.

Va invit sa vizionati o inregistrare a celui mai recent webcast de la GlobalOne – Paradigm shift  pentru a va face o imagine de ansamblu asupra acestei viziuni.

De asemenea, va invit sa studiati mai multe informatii pe situl http://ultimatepowerprofits.viviannie.com/ro/acasa si sa alegeti o echipa in care sa va inregistrati gratuit.

Paradigm shift – O schimbare de la GlobalOne 
Paradigm shift webcast 21 August

Cititi mai mult despre programul ParadigmShift de la GlobalOne

Vivian Vanatu

Vivian has been working in internet marketing for over 3 years. He has developed several websites and online businesses and seeks to educate people about how to use internet to grow their business. My G+ profile

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle PlusStumbleUponYouTube

Be Social! Place Your Comments Bellow:

comments


Social NetworksEmail Facebook GooglePlus Vimeo Twitter Youtube Linkedin Xing RSS Feed Default


Course-specific creative-The Complete Web Developer Course - Build 14 Websites

CALENDAR

February 2019
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Top Courses in IT & Software 300x250

Latest Posts

Course-specific creative-Data Science A-Z: Real-Life Data Science Exercises Included
Course-specific creative-JavaScript: Understanding the Weird Parts
Course-specific creative-The Complete Ethical Hacking Course: Beginner to Advanced!

Latest Comments

Course-specific creative-iOS 9 and Swift 2: From Beginner to Paid Professional
Udemy

Latest Posts